Wednesday, November 5, 2008

Cisco (642-577) : Wireless LAN for System Engineers

Cisco(642-577):Wireless LAN for System Engineers


Q1. WECA promotes __ wireless technology
a. WLAN
b. WiFi
c. Wireless adaptation
d. WECA technology

Ans. b


Q2. Which parameter is available on the Express Setup screen of the
Access Point?
a. SSID
b. Role in radio network
c. both a and b
d. None of the above

Ans. c


Q3. Which tool is not applicable to Cisco WLAN?
a. CDM, Cisco Device Manager
b. RF sniffers
c. MIBs
d. Windows2000

Ans. a


Q4. Fast Secure Roaming improves total latency time associated with the roam from >
500 ms to __
a. <250 ms
b. <150 ms
c. <100 ms
d. <200 ms

Ans. b


Q5. __ number of WEP keys is what the client needs to configure in each cell
using Cisco server-based authentication
a. 1
b. 2
c. 3
d. 4

Ans. b


Q6. WLAN is connected by
a. Radio frequencies
b. Cat5 cable
c. Twisted pair
d. Ultra Violet rays

Ans. a


Q7. Which authentication types are not defined by 802.11?
a. shared key
b. EAP-TLS
c. open
d. closed

Ans. b


Q8. EIRP is measured in __
a. dBa
b. dBi
c. dBm
d. dBx

Ans. c


Q9. which is unsuitable for discovering an IP address for a given Access Point?
a. IPSU
b. CDP
c. web browser
d. console port

Ans. c

Q10. Which program is used to push profiles out to multiple Cisco Aironet clients?
a. ACM
b. ACDU
c. ACAU
d. ACU

Ans. c

Q11. No licensing is required for which of the following RF bands?
a. 830-850MHz
b. 902-928 MHz
c. 2.400-2.483 GHz
d. 5.150-5.350 GHz
e. 5.725-5.825 GHz

Ans. b,c,d,e

Q12. If the gain of the antenna goes up, the beamwidth _______.
a. decreases
b. increases
c. No change
d. polarity changes

Ans. a


Q13. Which is not required for WPA v1 for Enterprise Class Access Point?
a. WPA migrationMode
b. 256 bit encryption
c. Unicast and broadcast key management
d. 802.1 X authentication

Ans. b


Q14. What is the maximum number of wired clients that can send packets through the
WGB342 to an Access point?
a. 8
b. 18
c. 10
d. unlimited

Ans. a


Q15. Cisco Aironet 350 Series Client Adapters for notebook computers are available
in __ formats?
a. ISA
b. ISD
c. PCMCIA
d. PCI

Ans. c,d


Q16. Antennas that Cisco sells for the Aironet product line
are __ polarized
a. Vertically
b. horizontally
c. diagonally
d. Depends on antenna

Ans. a


Q17. Which value is not required in configuring ACS when adding an AP to ACS database
a. RADIUS shared secret
b. broadcast WEP key
c. Unique name for AP (AAA) in ACS database
d. AP hostname or IP address

Ans. b


Q18. The following port is monitored in hot standby mode to determine if Primary
access point isstil alive.
a. Radio port
b. Ethernet port
c. Both a and b
d. None of the above

Ans. c


Q19. __ number of authentication servers can be confogured on access point
a. 4
b. 5
c. 3
d. 1

Ans. a


Q20. Which IEEE 802.11 task group is responsible for the development of WLAN
security standards?
a. 802.11a
b. 802.11b
c. 802.11f
d. 802.11i

Ans. d

1 comment:

Irshad said...

Hi friend

I'm Irshad. Randomly browsing the good blogs, I went to yours. Truly speaking, I'm here to promote my innovations, my services, my links.
Well, I'm a 20-something guy running a 2-years old creative technology company, SkoolsOnline Technologies. Literally, as the name suggests, we are focussed on Education but our primary aim is to help Start-Ups acheive their goals, their dreams with the help of services and those of our alliances.

We're into Creative branding, Applications development, Data mining, Online promotion and content development. All with an innovative edge and focussed on Start-Ups. Why dont you visit our site, http://www.skoolsonline.com and have a look yourself. Perhaps, we could of any help to you.

Honestly, it's a spam! But I hope it doesn' matter much to you. In fact, It's a good addition to your comments. Well, it's upto you if you accept it or not.
Many thanks buddy.